FOQUS Coaching & Consultancy v.o.f.

 

06 44 830 820

06 1893 54 58

info@foqus4u.nl


KvK nr. 57393087

BTW nr. NL852560849B01


 

 

FOQUS Consultancy

Complexe vraagstukken vragen om een multidisciplinaire benadering. Een brede visie vanuit meerdere invalshoeken en een scherpe focus op de gedefinieerde doelstellingen, zorgen voor heldere oplossingen. FOQUS ondersteunt u bij het ontwikkelen en implementeren van programma's en projecten binnen uw organisatie.

Een samenwerking begint met een vrijblijvende kennismaking en inventarisatie van mogelijkheden. Op basis van een transparante ‘op maat’ offerte worden de werkzaamheden helder beschreven en worden werkafspraken gemaakt.

 

Over de consultants

foto henk van aller

Henk van Aller heeft een passie voor organisatie ontwikkeling. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond, ruime ervaring binnen diverse sportieve organisaties en een open nuchtere kijk op ondernemen. Zijn ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij verandertrajecten, fondsenwerving, de opbouw van projecten en programma's, evenementorganisatie en (internationale) bestuursvraagstukken. Door goed te luisteren, maar ook zelf ideeën aan te dragen en deze bij anderen te stimuleren biedt hij de tijdelijke ondersteuning voor de ondernemer in de not-for-profit sector.

Een uitgebreider profiel is hier te vinden. 

Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk, zodat er altijd de juiste experts betrokken kunnen worden bij meer complexe, specialistische of omvangrijke opdrachten. 


Sectoren

Onze kracht en expertise zit met name binnen de sportsector, maar ook vraagstukken in andere delen van de zakelijke not-for-profit sector zoals de cultuur-, of goede doelen sector zijn ons niet vreemd. Recente opdrachten zijn / worden uitgevoerd voor de Stichting Onbeperkt Sportief, de Gemeente Amsterdam, BSNC, de NPO, Gehandicaptensport Nederland en de Koninklijke Nederlandse Zwembond KNZB. Daarnaast heeft Foqus in partnerschap met het Mulier Instituut de app Sport Drempelvrij ontwikkeld.

Neem voor een vrijblijvende kennismaking eens contact met ons op!